Cecilia Primo

Even voorstellen,

Cecilia Primo is de afdeling Jeugd & Opleiding van Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Gilze. Deze afdeling zorgt voor de werving, de opleiding en de doorstroming van alle muzikale talenten uit Gilze en omstreken, die uiteindelijk doorstromen naar de grote Harmonie.

 

Sinds januari 2014 spelen de leden samen, op maandagavond, in de samenspelgroep. De lessen vinden plaats van 19:00 tot 19:45, in de Schakel (kelder).

 

Maar dit is natuurlijk niet het enige wat Primo doet. Wat dachten jullie van het verzorgen van een aantal optredens per jaar of het geven van een concert, eventueel samen met de grote Harmonie. Natuurlijk gaat Primo ook een aantal malen per jaar iets doen wat niets met muziek te maken heeft, maar gewoon iets voor de gezelligheid. Wat dacht je van zwemmen, bowlen, film of laser gamen.

 

Speel jij een instrument of wil je dat graag gaan doen en lijkt het je leuk om in een groep muziek te maken, kom dan gerust eens langs tijdens één van de samenspelgroep repetities (vanaf januari). Er zal voor en na de repetitie altijd iemand aanwezig zijn van de jeugdcommissie, die je verder kan helpen met je vragen.

 

Wil je liever een keer bellen met Primo dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan contact op met Angela Vinken (06-54908280). We hebben ook een Facebookpagina.

 

Ook kan je een mail met al je vragen sturen naar cecilia-primo@sint-cecilia.nl.

 

Hopelijk tot snel en geniet van de muziek om je heen!

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

Commissie Jeugd & Opleiding

08/
01

Nieuwjaarsconcert

Locatie: De Leybron, Riel
Tijd: 20.00

15/
01

Studiedag / nieuwjaarsreceptie

Locatie: De Schakel, Gilze
Tijd: 10.00

27/
03

Donateursconcert

Locatie: De Schakel, Gilze
Tijd: 13.30

26/
06

Gouden Paren concert

Locatie: De Schakel, Gilze
Tijd: 13.30

30/
10

Dorpenconcours

Locatie: Chaam
Tijd: 12.00 voorlopig

26/
10

Dorpenconcours

Locatie:
Tijd: 12.00 voorlopig